CSU Innovatie Boost: let’s innovate together (deel 4)

De ontwikkelingen in de facilitaire branche staan nooit stil. Covid-19, digitalisering en duurzaamheid geven een veranderende kijk op gebouwgebruik en workplace management. Welke invloed heeft thuiswerken op de werkplekbeleving? En met welke oplossingen creëren we een veilige, productieve én leuke werkomgeving, ook na Covid-19?

Tell Me More… about Innovations 
Innoveren stopt nooit. Dat blijkt wel uit hoeveel innovaties er wekelijks op de markt komen. Als innovatieve koploper binnen de facilitaire branche zoekt CSU doorlopend naar nieuwe toepassingen voor klantlocaties en medewerkers.

 

 

Branchespecial Zorg: Hoe het Tergooi Ziekenhuis experimenteert 
In deze kennissessie laten twee bevlogen experts zien hoe technische én sociale innovaties zorgen voor een schoner, gastvrijer en beter ziekenhuis.

 

 

De innovatielessen uit het primair onderwijs
Het hedendaagse onderwijs zet al jarenlang stevig in op innovatie op verschillende vlakken. Marjolein Dreef gaat in gesprek met onderwijskenner en ‘innovatie booster’ Ad Matheeuwsen in een interactieve webinar.

 

 

Aanbesteden wordt steeds leuker 
Aanbestedingsadvocaat Suzanne Brackmann neemt u mee in de trends, gerechtelijke uitspraken en verwachte ontwikkelingen in het aanbestedingsrecht.

 

 

Lees ook