CSU Innovatie Boost: let’s innovate together (deel 3)

De ontwikkelingen in de facilitaire branche staan nooit stil. Covid-19, digitalisering en duurzaamheid geven een veranderende kijk op gebouwgebruik en workplace management. Welke invloed heeft thuiswerken op de werkplekbeleving? En met welke oplossingen creëren we een veilige, productieve én leuke werkomgeving, ook na Covid-19?

In vier stappen naar de beste werkomgeving
Een hybride werkplekstrategie is relevanter dan ooit nu werknemers voornamelijk thuis werken. Gideon van der Burg deelt inzichten hierover.

 

 

Op afstand dichtbij zijn én blijven in het Nieuwste Normaal 
Diane van Dijk en Stephan van Slooten delen uitkomsten uit de Nieuwste Normaal Emotional Journey; een unieke analyse van een uniek jaar.

 

 

Hoe zorgen we voor een duurzame arbeidsmarkt? 
Het verduurzamen van de samenleving door de ogen van Marjolein ten Hoonte. Marjolein belicht dit thema vanuit de arbeidsmarkt.

 

 

Trends in facilitair aanbesteden 
Prof. Dr. Ir. Fredo Schotanus doet onderzoek naar publieke inkoop en duurzame, innovatiegerichte en sociale benutting van de markt voor overheidsopdrachten. Hij neemt u mee langs de nieuwste ontwikkelingen en trends in aanbesteden.

 

 

Facilitaire Coalitie: de versneller naar waardevolle ketensamenwerking 
In deze sessie doet Bianca van Veldhuizen uit de doeken hoe je optrekt als één team, met één ambitie en gezamenlijke doelstellingen.

 

 

De Johan Cruijff ArenA: duurzame doelen van een smart city 
De Johan Cruijff ArenA is een voetbaltempel en de werkplek van Chief Innovation Officer en Directeur Facility Management Henk van Raan. Maar het is ook een stad op zich. Of beter gezegd, een smart city en een living lab voor relevante experimenten en innovaties, met sustainable development goals als aanjager.

 

 

Lees ook