Turnitin neemt ProctorExam over

Turnitin,  leverancier van oplossingen voor academische integriteit en examinering, heeft het Europees online proctoringbedrijf ProctorExam overgenomen, flexibele SaaS-proctoringtechnologie. Met de overname kan Turnitin universiteiten en andere instellingen meer mogelijkheden bieden om integriteit in hun toetsen te waarborgen.

ProctorExam verbetert de mogelijkheden van Turnitin om de betrouwbaarheid van de virtuele toetservaringen te ondersteunen. In de afgelopen jaren heeft Turnitin de mogelijkheden voor examinering uitgebreid, zodat alle diensten die een organisatie nodig heeft om toetsen integer te ontwerpen en af te leveren, als een one-stop-shop geleverd kunnen worden.

Voor veiligheid, nauwkeurigheid en integriteit zorgen
Sinds de eerste lockdown in maart 2020 vanwege de wereldwijde pandemie, heeft ProctorExam meer dan twee miljoen testen voor partners op afstand mogelijk gemaakt, waaronder universiteiten, onderwijstechnologie / serviceproviders en een breed scala aan nieuwe en bestaande klanten. ProctorExam helpt klanten om de integriteit van hun toetsen te handhaven, door verschillende vormen van proctoring aan te bieden, afhankelijk van de behoefte. Denk aan mogelijkheden zoals dual-view proctoring met een secundaire camera, live proctors en Bring Your Own Proctor. De diensten van ProctorExam zijn toegewijd aan de bescherming van persoonlijke privacy, stellen de klantervaring centraal en zijn gebruiksvriendelijk. Meertalige configuraties zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans, Italiaans, Chinees, Spaans en Engels.

Maak onderwijs toegankelijker
COVID-19 heeft de acceptatie van eLearning-technologieën versneld, evenals de behoefte aan tools die examens op afstand mogelijk maken. Turnitin en ProctorExam bieden gebruikers toegang tot een breed scala aan tools, waardoor de integriteit van virtuele testervaringen wordt verbeterd en de mogelijkheid geboden wordt om live of geautomatiseerde proctoring-oplossingen te gebruiken. Samen zullen beide bedrijven het onderwijs toegankelijker maken voor gebruikers en organisaties meer flexibiliteit, kostenefficiëntie, schaalbaarheid en productiviteit bieden.