Nationaal Parkeercongres 2021 Vexpan

Parkeren is stilstaan. Maar de wereld om ons heen verandert continu. Tijdens Vexpan’s Nationaal Parkeercongres 2021 kunnen deelnemers donderdag 16 september online meepraten over het parkeren van de toekomst: Parking Re-invented. Key note sprekers Thomas Rau en Paul Iske delen spannende visies en interessante oplossingen.  

We zijn op zoek naar ruimte om te wonen, te werken, te recreëren. Dit vraagt, in de beperkte stedelijke ruimte, om creatieve ideeën en oplossingen voor parkeren.  

Line-up
Keynote spreker: Thomas Rau, ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Hij benoemt de opgaven van morgen en weet met zijn enthousiasme, energie én humor zijn toehoorders te overtuigen van de ingrijpende stappen die nodig zijn. 

“Alleen een nieuw systeemarchitectuur leidt tot de nodige veranderingen.” 

Keynote spreker: Paul Iske, Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Hij bespreekt de voorwaarden waaronder mensen en organisaties nieuwe kansen kunnen scheppen en benutten. Dat wil niet zeggen dat alles altijd zal lukken. Sterker nog: Verandering is een proces van vallen en opstaan.  

Programma
Het Nationaal Parkeercongres 2021 start met een uitgebreid plenair programma, gevolgd door een aantal parallelle break-outsessies. Tijdens de sessies wordt ingegaan op: mobiliteitsgroei, toegankelijkheid van de steden, slimme mobiliteitsdiensten en schetsen we mee met de inrichting van mobiliteit en parkeren van een nieuw te ontwikkelen stad. Met oa: Zeger Baelde (RDW), Eric Dubois (Parking Brussels), Prof. dr. H.J. Meurs (bijzonder) hoogleraar Radboud Universiteit, Vexpan Young, Liesbeth Theeuws en Axel Verstrael (Streetwaves) en Paul Rooijmans (Tranzer).  

Het Vexpan Nationaal Parkeercongres is een jaarlijks congres voor iedereen binnen de sector mobiliteit en stedelijke ontwikkeling. Het congres is een initiatief van Vexpan, Platform Parkeren Nederland.