Musical Willem van Oranje kiest voor Famous Flavours

Willem van Oranje – de Musical kiest voor haar theater voor de culinaire beleving van Famous Flavours. Dit nieuwe langdurige partnerschap tussen Waterfront Entertainment B.V., de producent, en Famous Flavours - onderdeel van Compass Group - is een samensmelting van duurzame ambities en innovatief eten en drinken.

Tijdens Willem van Oranje – de Musical krijgen de bezoekers een beeld van een icoon uit de vaderlandse geschiedenis, maar de musical staat niet op zichzelf. Voor een totaalbeleving wordt de culinaire invulling van het theater verzorgd door Famous Flavours. Het wordt een eigentijds restaurant, met hier en daar een knipoog naar Willem van Oranje en de tijd waarin hij leefde. De menukaart van het restaurant is samengesteld door Andrès Delpeut en Famous Flavours zal naast het restaurant en diverse barren ook mogelijkheden voor (VIP) groepen gaan exploiteren.

In deze samenwerking is veel aandacht voor duurzaamheid. Zo is er een duidelijke visie gecreëerd: als moderne ondernemer neem je verantwoordelijkheid. Die duurzame gedachte is volledig geïntegreerd. Waar het kan wordt samengewerkt met lokale leveranciers; ambachtslieden die hun producten met trots, aandacht en precisie presenteren en dezelfde culinaire en duurzame visie hanteren. Er is een duidelijke voorkeur voor biologische, ambachtelijke producten en pure ingrediënten. In de keuken wordt een ‘no-waste-policy’ gehanteerd. De chefs bereiden uitsluitend verse gerechten, borden worden a la minute opgemaakt en eventuele ingrediënten die overblijven worden op een creatieve manier verwerkt in andere gerechten.

Musical Willem van Oranje kiest voor Famous Flavours

Dieuwke Moerman, Robert Guijt, Tobias Overgoor, Peer van Gurp, Kef Helbergen, Rick Engelkes