M-Files neemt Hubshare over

M-Files neemt Hubshare over om het delen en samenwerken van externe content te versterken met een verbeterde digitale klantervaring. Hubshare biedt een beveiligd digitaal werkportaal dat de betrokkenheid van gebruikers en cliënten verbetert door middel van een gezamenlijke werkomgeving, veilig bestanden delen en projectbeheer.

Hubshare, dat nu deel uitmaakt van het M-Files productportfolio, biedt een veilig platform voor informatie-uitwisseling waardoor bedrijven voorop kunnen lopen in het stimuleren van digitalisering en het verbeteren van de klantervaring met behulp van aanpasbare klantportalen in de eigen huisstijl. De portalen kunnen snel en eenvoudig worden aangepast aan de individuele behoeften van de klant, ter bevordering van samenwerking en productiviteit.

"De overname van Hubshare stelt ons in staat om een unieke digitale klantervaring aan te bieden, met name in kenniswerkerssectoren zoals de zakelijke dienstverlening. In deze sector zijn het delen van informatie en externe samenwerking kritieke vereisten", zegt Antti Nivala, oprichter en CEO bij M-Files. "Ons geïntegreerd aanbod brengt M-Files van de backoffice naar de frontlinie van de organisatie. M-Files gebruikers kunnen hun klanten nu een digitaal venster aanbieden en op deze wijze de digitale transformatie versnellen."

In tegenstelling tot typische "file sync" gebaseerde oplossingen waar informatie wordt gekopieerd vanuit een enterprise content repository, biedt M-Files nu een veilige en geïntegreerde oplossing aan voor interne en externe samenwerking zonder data duplicatie. Terwijl de gebruikerservaring van M-Files is geoptimaliseerd voor het stroomlijnen van interne documentbeheerprocessen, biedt de nieuwe Hubshare hub in M-Files belangrijke informatie aan externe gebruikers, zoals klanten. Documenten, persoonsgegevens, processen, discussies en meer kunnen nu via een portaal worden gedeeld, in de eigen huisstijl en geoptimaliseerd voor de externe gebruiker. Dit helpt de klanttevredenheid te verhogen door een verbeterde en veiligere informatie-uitwisseling. "Vandaag, met de aankondiging van onze overname, delen we onze gemeenschappelijke visie en doelstelling om werk slimmer en samenwerking efficiënter te maken voor onze klanten," zegt Nicholas Child, CEO, Hubshare. "Ons gecombineerde aanbod zal ten goede komen aan organisaties over de hele wereld die op zoek zijn naar een veilige en geïntegreerde oplossing voor interne en externe samenwerking. We zijn zeer verheugd om een integraal onderdeel te vormen van de visie van M-Files. Onze digitale klantervaring en collaboratieve oplossing is nu beschikbaar als onderdeel van het visionaire M-Files intelligente informatiemanagement platform."