M-Files door Gartner erkend als 'Customer Choice'

M-Files, specialist in intelligent informatiebeheer, is voor de maand maart 2022 gekozen tot Customers’ Choice in de Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’ in de categorie Content Services Platform. M-Files was in het onderzoek een van de vijf aanbieders die bovengemiddeld scoorde op het gebied van prestaties en service naar de klanten. M-Files scoorde eveneens goed bij klanten in de segmenten Middelgrote Ondernemingen, Asia/Pacific en Europe/Middle East/ Africa.

De meest recente peiling, 31 maart 2022, laat zien dat 94% van de ondervraagden binnen de Gartner Peer Insights M-Files als content Services Platform zou aanbevelen bij anderen. Dat is gebaseerd op 623 reviews in de afgelopen twaalf maanden. Aanvullend kreeg M-Files een 4,5 (van de 5) Gartner Peer Insights waardering, wat volgens M-Files een duidelijke weergave is van een stijgende waardering, gebaseerd op onderzoek bij echte klanten over het M-Files platform.

‘Bij M-Files streven we naar de hoogste klanttevredenheid wanneer we ondernemingen helpen de uitdagingen van steeds maar groeiende hoeveelheden data en informatie te beheren en te beheersen’, aldus Julian Cook, Chief Customer Officer M-Files. ‘Wij geloven dat ons op metadata gebaseerde platform voor informatiebeheer een unieke aanpak biedt om de problemen van vandaag op te lossen. Door mensen met  de informatie te verbinden die ze nodig hebben, altijd, waar dan ook en wanneer dan ook, ongeacht waar die informatie is opgeslagen. Deze waardering als Customers’ Choice in het ‘Voice of the Customer Content Services platforms’ geeft ons alleen maar meer energie en motivatie om door te gaan en voortdurend te blijven innoveren om de klantervaring en -tevredenheid nog verder op te schroeven.’

In aanvulling op de verkiezing van Customers’ Choice was M-Files eerder al erkend als Visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant™ for Content Services Platforms rapport. M-Files werd in dit Quadrant ook gepositioneerd als de partij die het verst was doorontwikkeld en met de meest complete visie. Tevens ontving het bedrijf de hoogste score voor klantimplementaties op het gebied van Information Governance en verdiende het Top3 vermeldingen in het 2021 Gartner® Critical Capabilities for Content Services Platforms rapport.

Gartner Peer Insights controleert en documenteert klantreviews op basis van geverifieerde waarderingen en reviews van IT-professionals.