Laatste inschrijvingskans voor de CSU Innovatie Award 2020

Studenten, startups en jonge ondernemers kunnen zich alleen deze week nog inschrijven voor de CSU Innovatie Award 2020. De meest innovatieve ideeën winnen bij de uitreiking een kick-start van CSU die hen helpt nog sneller te groeien en te blijven vernieuwen in hun branche. Inschrijven kan tot en met vrijdag 11 september via www.csu.nl/innovatieaward.

De kickstart van CSU bestaat uit een investering van 10.000 euro en de ter beschikking stelling van verschillende experts die de jonge ondernemers kunnen coachen, en hen toegang kunnen bieden tot hun verschillende netwerken. Bewezen marketeers kunnen bovendien meedenken over hoe zij het innovatieve bedrijf nog beter in de markt kunnen zetten.

CSU kiest uit de inschrijvingen voor de award de beste ideeën en kijkt daarbij naar originaliteit, impact, toepasbaarheid en ondernemerschap. De meest veelbelovende ondernemers pitchen hun product of dienst vervolgens op 7 oktober, waarna er op 5 november een finale plaatsvindt. Daar presenteren de finalisten hun plannen live voor een groep experts, in strijd om de award.

Scherper op morgen
Corona vergroot de roep om innovaties in de facilitaire branche enorm. In de hele samenleving ontstaan uitdagingen die we een jaar geleden niet voor mogelijk hielden. Aanpassingsvermogen en wendbaarheid van organisaties en instellingen zijn van vitaal belang in de zoektocht naar een nieuw normaal. CSU gelooft dat de beste oplossingen nog moeten komen, en wil iedereen aanmoedigen om nieuwe én bestaande uitdagingen op te lossen.

Esmée Ficheroux, juryvoorzitter CSU Innovatie Award: “We geloven dat onze oproep aan jonge ondernemers gaat bijdragen aan duurzame innovaties voor de facilitaire branche. Deze award moedigt jonge ondernemers aan grenzen te verleggen. Een leefwereld en werkomgevingen die mensen beter, gezonder en gelukkiger maken: dáár gaan we voor.”