Johnson Controls wint Facility Executive’s 2021 Readers’ Choice Award

Johnson Controls heeft met zijn Metasys 11.0-oplossing de Facility Executive 2021 Readers’ Choice Award voor Building Automation Systems (BAS) ontvangen.

Facility managers en gebouweigenaars stemden voor Metasys op basis van de betrouwbaarheid, waarde, esthetiek en klantenservice. Dit gebruiksvriendelijke gebouwbeheersysteem (GBS) brengt systemen voor HVAC, verlichting, beveiliging en levensveiligheid samen in één platform.

Innovatieve functies zoals Fault Detection en Fault Triage, het Cyber Health Dashboard en de allernieuwste hardware helpen de productiviteit van teams te verbeteren, risico's te verminderen en de efficiëntie van gebouwen te verhogen. Dit alles is toegankelijk via de toonaangevende Metasys-gebruikersinterface. Deze is afgestemd op hoe facilitaire medewerkers in de praktijk werken.

Metasys sluit naadloos aan op het digitale OpenBlue-platform van Johnson Controls. Deze naadloze connectie maakt een rendabele en veiligere terugkeer naar de werkplek mogelijk. Bovendien ondersteunt de connectie energiebeheer op afstand, toekomstbestendige open technologie, digitale transformatie en bekroonde AI. Hiermee kunnen klanten hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en operationele efficiëntie sneller bereiken.

Het bekroonde GBS levert impactvolle duurzaamheid door het energiegebruik te managen en veelvoorkomende problemen aan te pakken. Hiermee wordt zowel bespaard op operationele kosten als op energie. Johnson Controls kan met zijn digitale OpenBlue-platform en zijn diensten de energie-efficiëntie en de bijbehorende koolstofuitstoot met 50% of meer verbeteren. Dit helpt exploitanten van gebouwen om hun doelstellingen op het gebied van CO2 en hernieuwbare energie te bereiken en te streven naar een uitstoot van netto nul.