Geavanceerde portaalaanpassingen van TIE Kinetix

TIE Kinetix komt met de FLOW Partner Automation Fall Release 2020 met nieuwe maatwerkopties die de platformbeheerders (admins) bij klanten in staat stelt om eenvoudig persoonlijke platformthema’s in te stellen, gerichte notificaties naar gebruikers te verzenden, en meer.

Het FLOW Partner Automation-platform, hierna FLOW genoemd, wordt voortdurend geoptimaliseerd om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van TIE Kinetix-klanten. Het meest noemenswaardige is dat bedrijfsportaal beheerders persoonlijke platformthema’s kunnen instellen die kunnen worden toegepast op alle gebruikers van hun organisatie door specifieke kleuren toe te wijzen aan portaalelementen (bijv. navigatiebalk). Door middel van een ingebouwde kleurselectietool kan dit eenvoudig worden geconfigureerd en is het gebruik van technische CSS-methodiek met bestandsuploads niet langer van toepassing. Daarnaast hebben platformbeheerders bij klanten de mogelijkheid om gerichte e-mailnotificaties te versturen naar gebruikers op basis van specifieke gebruikersrollen, gebruikte oplossingen, en meer.

De verbeteringen op het gebied van documentuitwisseling bevatten onder meer verbeterde data extractie om een 100% correcte verwerking van complexe PDF-documenten te realiseren, evenals de mogelijkheid voor E-Archiving klanten om archiefgegevens te exporteren naar Google Big Query voor rapportagemogelijkheden. De gebruikerservaring is verder vereenvoudigd met de toevoeging van een snelkoppeling (tandwielvormig pictogram) bij het indienen van documenten om snel toegang te hebben tot de (configuratie)instellingen.