Ford en ALD Automotice lanceren Ford Fleet Management

De producten en diensten van Ford Fleet Management worden ondersteund door software van Ford Pro, dat ervoor zorgt dat bedrijfsvoertuigen op de weg blijven door downtime te minimaliseren. Het productportfolio wordt aangevuld met een team van branchespecialisten die klaarstaan ​​om de wagenparkoplossingen te leveren voor een breed scala aan klantbehoeften.

Klanten besparen tijd door een one-stop-shop-oplossing voor software, financiering en fleet management. Deze producten en diensten zijn ontworpen om bedrijven in beweging te houden met de uptime-gerichte benadering van Ford Fleet Management. Naast de toonaangevende modellen uit het Ford-portfolio kunnen ook personenauto’s of bedrijfswagens van andere merken worden toegevoegd, zodat klanten met een divers wagenpark ook kunnen profiteren van de diensten van Ford Fleet Management.

"We weten dat bedrijven afhankelijk zijn van de inzetbaarheid van hun voertuigen – om werk te verzetten, goederen te verplaatsen of mensen te vervoeren. Onze oplossingen voor wagenparkbeheer zorgen dat het wagenpark te allen tijde inzetbaar is", aldus Managing Director, Marc van Eck. "Daarom staat onze uptime-gerichte benadering centraal in al onze producten en diensten en onze experts staan ​​klaar met wagenparkoplossingen die zijn afgestemd op elke zakelijke behoefte."