Facilicom Group lanceert Food&i

Facilicom Group lanceert haar nieuwe F&B-divisie: Food&i. Met Food&i wil de facilitaire dienstverlener niet meer van hetzelfde bieden, maar buiten de gebaande paden van de cateringmarkt treden. Food&i biedt werkgevers verschillende F&B-services aan zoals een restaurant, koffiebar en Foodwall op kantoor in combinatie met een app.

Via deze app krijgen werknemers iedere dag persoonlijk voedingsadvies om op kantoor een bewuste en gezonde keuze te maken.  

Verschillende concepten
Food&i biedt werkgevers F&B-services aan in combinatie met de Food&i app. Een werkgever kan kiezen voor het afnemen van een restaurant (inclusief keuken), een Foodwall of een Grab & Go automaat op kantoor. Ook het gebruik van een deelkeuken behoort tot de mogelijkheden zodat kantoren zonder eigen keuken ook gebruik kunnen maken van de F&B-services van Food&i.

Persoonlijk voedingsadvies
Via de Food&i app ontvangen werknemers iedere dag een persoonlijk voedingsadvies. Dit advies is samengesteld op basis van persoonlijke voorkeuren van de verschillende werknemers: caloriearm, vezelrijk of bijvoorbeeld het juiste voedingspatroon voor het rennen van een marathon. De gekozen maaltijden en snacks zijn vervolgens af te halen in het door Food&i gefaciliteerde restaurant op kantoor. Als het kantoor ook gebruik maakt van een Foodwall of Grab & Go automaat, kan de werknemer op ieder gewenst moment van de dag zijn maaltijd of snack ophalen.

Bij het samenstellen van de menu's speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Zo beweegt het menu met de seizoenen mee en komt minimaal 90% van alle producten uit Europa. De avocado staat bijvoorbeeld niet op het Food&i menu door de negatieve impact op het milieu. Daarnaast gebruikt Food&i zo min mogelijk vlees.