Compass Group nieuwe cateringspartner Stage Entertainment Nederland

Compass Group is de nieuwe partner van Stage Entertainment Nederland voor de catering in het AFAS Circustheater Scheveningen. Hierbij zal het paradepaardje van Compass Group, dochterbedrijf Famous Flavours, het totale Food & Beverage aanbod voor het AFAS Circustheater gaan verzorgen. 

Famous Flavours zal hierbij haar food & beverage aanbod creatief vertalen naar het thema van de show. Hierbij wordt de bezoeker direct bij binnenkomst in het theater meegenomen in de sfeer van de voorstelling  wat bijdraagt aan een extra bijzondere theaterbeleving. Vanaf 28 september aanstaande zal het nieuwe en verassende food & bevarage aanbod verkrijgbaar zijn bij de show Disney’s Aladdin! 

Frank Visser, Managing Director Famous Flavours: “Met onze ervaring, flexibiliteit en ambitie past Famous Flavours perfect in de dynamische en uitdagende theateromgeving en sluiten we perfect aan bij de missie van Stage Entertainment; ‘Touching Hearts, Creating Memories’. 

Walter Drenth, Managing Director Stage Entertainment Nederland: “Met onze shows willen we mensen samenbrengen en een geweldige middag of avond uit bezorgen. Belangrijk onderdeel hierbij is onze gastvrijheid en een kwalitatief hoogstaand cateringaanbod. Ik ben dan ook verheugd dat we in Compass een goede partner hebben gevonden die daar perfect bij aansluit en kijk uit naar onze samenwerking.”