Canon ProStream 1000 voor Jetmail

Bij Jetmail in Hillegom is onlangs een nieuwe Canon ProStream 1000 rotatieve inkjet-productieprinter geïnstalleerd. ‘Deze nieuwste inkjettechnologie is bij ons de logische opvolger van de Océ ColorStream 3500, die jarenlang trouw dienst heeft gedaan’, zegt directeur Tim Corsmit.

‘De ProStream is weer een stap vooruit in afdrukkwaliteit en biedt meer mogelijkheden voor wat betreft de te verwerken materialen. Denk aan: een breder gamma aan papiersoorten en zwaardere gramsgewichten tot wel 300 grams. Met onze nieuwe aanwinst zijn nog mooiere en effectievere mailings te maken. Onze nieuwe mogelijkheden reiken echter verder dan alleen toepassingen voor transactie- en direct mail. Ook voor al dan niet gepersonaliseerde marketingmaterialen, catalogi, boeken en brochures hebben wij nu de juiste oplossing in huis. De ProStream is voor kleinere tot middelgrote oplagen qua formaat absoluut vergelijkbaar met een middenformaat (50 x 70) offsetdrukpers. Het enige verschil is personaliseren. Dat kan onze nieuwe, geavanceerde digitale inkjetprinter wel. Kortom, we zijn blij met onze volgende stap in inkjetprinting. Hiermee verstevigen wij opnieuw onze positie in de markt. En nog belangrijker: wij kunnen onze bestaande en nieuwe klanten nog betere afdrukkwaliteit en meer flexibiliteit bieden. Bovendien is het een aanzienlijke verruiming van ons full color print portfolio.’

(vlnr) Tim Corsmit (Jetmail), Frank Huigen (Canon), Louis de Jong (Jetmail) en Maarten Plug (Canon).(Foto: Femke de Vries, Danto)