1nergiek genomineerd voor Integron Beleving Award

“We zijn ontzettend trots dat 1nergiek genomineerd is voor de Medewerker-beleving Award in de categorie Dienstverlening. In 2019 wonnen we de Medewerkerbeleving Award. Nog altijd pronkt de bokaal op een waardevolle plek in ons kantoor in Lijnden. En nog altijd realiseren we ons, elke dag weer, dat we de 2019-award en de 2021-nominatie te danken hebben aan onze schooncollega’s”, reageert een enthousiaste Laetitia Simonis, algemeen directeur van 1nergiek. Voor de elfde keer reikt onderzoek- en adviesbureau Integron op donderdag 7 oktober de Beleving Awards uit. De awards laten zien welke organisaties het beste uit hun klanten en medewerkers halen. “Onze schooncollega’s zorgen voor een positieve dynamiek, klantretentie, klantenbinding en samen voor werkgeluk. Schoon voor elkaar én met elkaar. Met deze nominatie zien we onze missie bevestigd.”

Meer dan 250 organisaties zijn de afgelopen jaren genomineerd en meer dan 75 winnaars stonden er al op het podium. De nominaties komen voort uit ruim 150 door Integron uitgevoerde medewerkersonderzoeken in 2019 en 2020. De nominaties zijn gebaseerd op het hoogste gemiddelde medewerkerstevredenheidscijfer en de hoogste employee Net Promoter Score (eNPS) die de mate van aanbevelen aangeeft.

Eind vorig jaar voerde Integron voor 1nergiek een anoniem en onafhankelijk medewerkerstevredenheid onderzoek uit; 1nergiek behaalde wederom een ongekend hoge tevredenheid (MTO) onder medewerkers: 7,84. “Uit het MTO komen voor ons bedrijf drie sterke punten naar voren: ‘het gevoel van veiligheid op mijn werkplek’, ‘middelen om veilig te kunnen werken’ en ‘plezier in mijn werk’. Dat laatste verheugt mij. Collega’s voelen zich betrokken, zijn bevlogen en tevreden over 1nergiek”, vertelt Guido Wajer, KAM-manager bij 1nergiek, in een eerder interview.
 

Welke organisaties in Nederland presteerden de afgelopen twee jaar het best op het gebied van klant- en medewerkerbeleving? Op donderdag 7 oktober maakt onderzoek en adviesbureau Integron dit bekend in Buitenplaats Kameryck in Kamerik. De Beleving Awards is door de jaren heen uitgegroeid tot het klant- en inspiratie-event. Dit jaar staat de bijeenkomst in het teken van de mensgerichte organisatie met een inspirerend, verdiepend, verbindend en interactief programma onder leiding van Thomas van Zijl, presentator en redacteur bij BNR. Er zijn in totaal 42 organisaties genomineerd in 16 categorieën, waarvan 8 voor de Klantbeleving Award en 8 voor de Medewerkerbeleving Award. Voor laatstgenoemde award is 1nergiek genomineerd in de categorie Dienstverlening, samen met twee accountants- en adviesbureaus Countus en DRV.