Het is tijd om de standaard van schoon te herdefiniëren
Nu schoonmaken daadwerkelijk levens redt

Terwijl veel mensen wordt gevraagd om thuis te blijven, doen schoonmakers essentieel werk om de veiligheid van iedereen te garanderen.
Maar netheid en infectiepreventie worden bedreigt door de definitie van kruisbesmetting - een constante toestroom van mensen die kunnen worden blootgesteld aan pathogenen of zelf als drager kunnen optreden. Meer dan ooit is snelle en efficiënte reiniging van het grootste belang.

 

Terwijl veel mensen thuis moeten blijven, doen schoonmakers essentieel werk om de veiligheid van iedereen te garanderen.

Goede hygiëne en het zorgvuldig schoonmaken op scholen zijn van cruciaal belang in de strijd tegen covid-19.

Goede hygiëne en het zorgvuldig schoonmaken bij fysiotherapie zijn van cruciaal belang in de strijd tegen COVID-19. In de praktijk betekent dit dat schoonmaken geïntegreerd moet worden in de fysiotherapeutische zorg.

Goede hygiëne en het zorgvuldig schoonmaken bij kapsalons zijn van cruciaal belang in de strijd tegen COVID-19. In de praktijk betekent dit dat schoonmaken geïntegreerd moet worden in de kapsalons.

Goede hygiëne en het zorgvuldig schoonmaken bij salons zijn van cruciaal belang in de strijd tegen COVID-19. In de praktijk betekent dit dat schoonmaken geïntegreerd moet worden in de salons.

Hoppenkuil 27B
5626 DD Eindhoven
Nederland
Telefoon: 
31402662450