CSU verkozen tot de nummer 1 partner in schoonmaak

CSU is een zelfstandig bedrijf, gericht op de Nederlandse markt Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Houten en Maastricht. Dé nummer 1 partner in schoonmaak en gelieerde markten voor business-to-business. Deskundig, proactief, gastvrij én innovatief. Ondernemerschap is dan ook de ‘groene’ motor achter CSU, al ruim een halve eeuw lang. Met innovatieve en duurzame oplossingen realiseren we de doelstellingen van onze klanten, altijd strevend naar verantwoord rendement en continuïteit.

Innovatie
De facilitaire wereld verandert snel. Voor wie vooruit wil, zijn er volop kansen. Daarom innoveren wij in de hoogste versnelling en grijpen we alle mogelijkheden aan om het schoonmaakvak leuker, lichter, efficiënter en duurzamer te maken. Wij bruisen van innovatie! Als continue driver om het gewone ongewoon goed te doen, vernieuwen we continu. Binnen onze organisatie met onder andere het Beste Schoonmaakidee en de Innovatie klankbordgroep. En daarbuiten met bijvoorbeeld de CSU Innovatie Award en onze hackatons. Als dé facilitair innovator staan wij voor maximale ontwikkeling van bestaande én nieuwe middelen. Of het nu gaat om de markt, diensten, processen, technologie of sociale impact. Bij CSU gaat dit hand in hand.

Excellente operatie
CSU levert u met een excellente operatie kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening tegen een scherp tarief. Gemotiveerde en deskundige vakmensen zorgen voor continuïteit en kwaliteit. U krijgt de beste mensen, werkwijze en managementinspanning. CSU begrijpt wat uw organisatie nodig heeft. Door een op uw wensen afgestemde contractvorm en managementrapportage kost een samenwerking met CSU u geen moeite. Wij regelen het, zijn flexibel en proactief en nemen waar nodig de regisseursrol. Daar waar gewenst voegen we extra meerwaarde toe, bijvoorbeeld in de vorm van hospitality.

Gastvrijdheid, méér dan een gevoel
Een glimlach en oog voor de allerkleinste details. High touch noemen wij dat. Deze menselijke factor maakt het verschil in onze dienstverlening: alleen de complete gastbeleving telt. Niet voor niets investeren Nederlandse organisaties de komende jaren vooral in hospitality en ketensamenwerking. Maar hoe zien de beleving en guest journey van onze klanten in de diverse sectoren er precies uit? Daar kregen we in 2019 nog scherper zicht op. Met die inzichten blijven we met een praktische hospitality aanpak koploper in de branche.

Initiatieven
CSU is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 3. CSU is in 2020 door Facto uitgeroepen als Partner of Choice: de nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. In 2018 won CSU voor het samenwerkingsmodel ‘FM Coalitie’ zowel een Best Practice Award als een European Cleaning and Hygiene Awards 2018 in de categorie ‘Excellence in Client and Contractor Partnerships’. Daarnaast ontving de circulaire bedrijfskledinglijn van CSU een Corporate Fashion Award in de categorie ‘MVO collecties’. Uit het jaarlijkse onderzoek van MT500 in 2020 kwam CSU als de nummer 1 in facilitaire dienstverlening uit de bus. Ook benoemt Service Management CSU tot het grootste schoonmaakbedrijf van Nederland. In 2020 werd CSU voor het zevende jaar op rij gecertificeerd als 'Top Employer Nederland'. Meer info op www.csu.nl/Initiatieven

Verlengde Velmolen 1
5406 NT Uden
Nederland
Telefoon: 
0413 285111
Email: