Ecomobiel verplaatst naar 2021

12 oktober 2020 tot 14 oktober 2020

Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar vakbeurzen Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB, Industrial Heat & Power, RENOVATIE en MONUMENT uitgesteld naar 2021. De volgende editie van Zero Emission | Ecomobiel vindt daarmee plaats van 12 t/m 14 oktober 2021.

Positieve signalen
Ondanks ook positieve signalen, waaronder de verruiming van de corona-regels per 1 juli en de uitkomsten van een door 54events geïnitieerde bezoekersenquête in mei, rees bij 54events en haar stakeholders de afgelopen weken steeds meer twijfel over de kansen voor en wenselijkheid van een grootschalige vakbeurs dit najaar.

Geen doel op zich
Voor 54events is het laten doorgaan van de betreffende bijeenkomst geen doel op zich, maar staat juist het succes van exposanten en bezoekers voorop. Hoewel de verplaatsing van de vakbeurzen een moeilijke beslissing was, is men er bij 54events van overtuigd dat de belangen van haar stakeholders daarmee wel het meest zijn gediend.

Nieuwe data
De eerstvolgende edities van de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT zijn inmiddels gepland op dinsdag 18 t/m donderdag 20 mei 2021. De nieuwe data voor Zero Emission | Ecomobiel, Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB en Industrial Heat & Power zijn gepland op dinsdag 12 t/m donderdag 14 oktober 2021.